6975917186 Λάκκα Καλογήρου, Μέγαρα tsakirisisidoros@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
|| Τσακίρης Ισίδωρος - Μεταλλικές Κατασκευές &
Συστήματα Αλουμινίου Μέγαρα Αττική


Η επιχείρησή μας “Τσακίρης Ισίδωρος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις μεταλλικές κατασκευές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους σιδηροκατασκευές καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με τέχνη και μεράκι δημιουργούμε μοναδικές και κομψές μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές που στόχο έχουν να κάνουν τον χώρο σας ξεχωριστό.

Μπορείτε να επιλέξετε ότι σχέδιο χρειάζεστε για τον χώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε εις πέρας, στοχεύοντας πάντα σε ένα άψογα αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
|| ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Κάγκελα - Περιφράξεις
 Αυλόπορτες
 Μεταλλικές Πόρτες
 Μεταλλικές Σκάλες (εσωτερικές & εξωτερικές)
 Σκέπαστρα - Στέγαστρα
 Πέργκολες
 Ασφάλειες Παραθύρων
 Μεταλλικά Κτίρια
 Ειδικές Κατασκευές
 
Ολοκληρωμένες λύσεις & προτάσεις σε Μεταλλικές ή Ανοξείδωτες Κατασκευές!
Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορούμε να σας προτείνουμε μεταλλικές ή ανοξείδωτες κατασκευές προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας αλλά και στις ιδιομορφίες του χώρου σας.

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει μοναδικές λύσεις για ειδικές κατασκευές που θα κάνουν το χώρο σας άνετο, κομψό και λειτουργικό.

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή αισθητική τους όσο και για την αξεπέραστη ποιότητά τους και φυσικά για την αντοχή τους στο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
|| Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ