6975917186 Λάκκα Καλογήρου, Μέγαρα tsakirisisidoros@gmail.com
Facebook
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
|| Τσακίρης Ισίδωρος - Μεταλλικές Κατασκευές &
Συστήματα Αλουμινίου Μέγαρα Αττική


Τα κουφώματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται καθημερινά ολοένα και περισσότερο και αυτό γιατί προσφέρουν σε κάθε χώρο ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Παράλληλα, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ενώ οι κατασκευαστικές λύσεις είναι αναρύθμιτες.

Η επιχείρησή μας “Τσακίρης Ισίδωρος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και έπειτα να σας προτείνει τις ιδανικές και πιο λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
|| ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Παράθυρα Αλουμινίου (Ανοιγόμενα - Πτυσσόμενα - Συρόμενα Συστήματα Αλουμινίου)
 Ρολά Αλουμινίου
 Σίτες
 Πόρτες Αλουμινίου
 Παντζούρια Αλουμινίου
 Πέργκολες
 Κάγκελα Μπαλκονιών, Περιφράξεις, Σκάλες
 Ειδικές Κατασκευές
 
Αντικατάσταση Κουφωμάτων
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου.
Συντήρηση - Επισκευή Κουφωμάτων
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την συντήρηση ή την επισκευή των παλιών κουφωμάτων αλουμινίου που διαθέτει το κτίριό σας.
Εξοικονομώ - Αυτονομώ
Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε αλλά και να αναλάβουμε εργασίες με το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ ώστε να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
|| Εσείς απλά παρουσιάστε μας την δική σας ανάγκη και εμείς θα την κάνουμε πράξη με άριστη λεπτομέρεια και ποιότητα.

Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο, σας παρέχουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο γούστο σας.

Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στην πιο δύσκολη και απαιτητική αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ