6975917186 Λάκκα Καλογήρου, Μέγαρα tsakirisisidoros@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Τσακίρης Ισίδωρος
|| Μεταλλικές Κατασκευές & Συστήματα Αλουμινίου Μέγαρα Αττική

Η επιχείρησή μας “Τσακίρης Ισίδωρος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στις μεταλλικές κατασκευές καθώς και στα συστήματα αλουμινίου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία, εξυπηρετεί με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε σιδηροκατασκευή και ανοξείδωτη κατασκευή που θα του ζητηθεί, εντός και εκτός του νομού Αττικής.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε αλλά και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
|| Με αγάπη & μεράκι
αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή και ανακαίνιση σε μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά, σκάλες παντός τύπου και υπόστεγα.

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας σε τιμές λογικές, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στην τσέπη τους. Η ικανοποίηση σας είναι ο στόχος μας και σε εμάς έχετε πάντα την πρώτη θέση.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που είναι απαραίτητη και η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες κατασκευές. 
 
 
 
 
 
 
 
|| Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ